Mijn naam is Claudia de Vos ik ben 48 jaar en moeder van 2 kinderen.

Na mijn opleiding onderwijsassistente ben ik buiten het onderwijs ook een aantal jaren met veel plezier in de kinderopvang gaan werken.

Het onderwijs bleef mij altijd trekken en ben ik na 7 jaar kinderopvang als Ambulant Begeleider gaan werken. Ik kwam daardoor op verschillende scholen binnen en werd steeds meer geïnteresseerd om kinderen die extra hulp nodig hadden te gaan ondersteunen.

Het begeleiden en coachen van kinderen heeft mij een zet in de richting gegeven om de HBO opleiding Kindercoach te gaan volgen. Na deze opleiding was ik zo enthousiast dat ik ook HBO opvoedcoach ben gaan doen. Verder ben ik me gaan specialiseren in kinderen die een andere leer aanpak nodig hebben. Ik ben zeer geïnteresseerd in kinderen die Beelddenken en heb daarvoor ook een opleiding gedaan en mag mij ook Coach Beelddenken noemen.

Op dit moment ben ik mij verder aan het specialiseren in hoogbegaafde kinderen binnen het reguliere onderwijs.

Het hebben van een eigen praktijk om kinderen en ouders een duwtje in de goede richting te kunnen geven en hun verder op weg te helpen is een droom van mij.

Na jaren met verschillende doelgroepen en leeftijden te hebben gewerkt en de nodige studies te hebben gedaan ben ik nu zover ontwikkeld dat ik mijn droom heb waar kunnen maken met een eigen praktijk.